Haluatko jälleenmyyjäksi?

Huoleton herrasmies Hannu Pikkarainen: ”Lätkä opetti elämää”

Yksi Nõberu of Swedenin erinomaisista brändilähettiläistä on pitkän linjan jääkiekkoilija Hannu "Hänk" Pikkarainen, joka on tuttu kasvo SM-liigapelaajana ja on pelannut myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa, KHL:ssä ja Saksassa.
Huoleton herrasmies Hannu Pikkarainen
Huoleton herrasmies Hannu Pikkarainen
Jääkiekko on ollut niin iso osa Hannun elämää, että on vaikea kuvitella, millainen mies hän olisi ilman sitä. Hän veti luistimet jalkoihin jo kolmevuotiaana, ja lopulta lapsuuden harrastuksesta tuli ammatti ja lähes koko elämä.

- Lätkä opetti itsenäistä elämää ja tiimityöskentelyä. Lätkä on oikeastaan kuin elämä pienoiskoossa, siinä käydään läpi kaikki vastoinkäymiset ja ilontunteet, Hannu summaa.

Jo parikymppisenä nuorena miehenä Hannu lähti pelaamaan ulkomaille.

- Kun lähtee ulkomaille töihin melko lailla kielitaidottomana nuorena miehenä, niin siinä saa todella miettiä, miten hoidetaan asuminen, pankin asiat ja sosiaaliturvatunnukset. Kaikki ei aina mennyt niin kuin leffoissa ja samalla piti olla kuitenkin hyvä itse työssä.

Lätkä opetti, ettei pienestä asiasta pidä tehdä ongelmaa


Tällä hetkellä Hannu asuu taas Helsingissä ja miehen elämässä tärkeintä ovat kaveriporukka, padelin pelaaminen, hyvä ruoka, liikunta ja juhliminen.

- Laaja kaveri- ja tuttavaverkosto on aina apuna, jos jotain tarvitsee. Sinkkumiehelle kaverit ovat kaikki kaikessa, vaikka pitää osata olla myös itsekseen.

Tulevaisuutta Hannu haluaa miettiä ilman mitään turhaa paniikkia.

- Omasta elämästä on paljon ajatuksia ja erilaisia juttuja viritteillä, mutta nyt tuntuu, että lätkä on takana. Ei tee mieli jäälle. Kämppä meni just myyntiin ja kun siitä pääsen eroon, niin voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Elää ihan normaalia elämää lätkän jälkeen. Kaikella on tarkoitus, se tulee eteen mitä pitää tulla.

Treenaaminen on silti edelleen iso osa Hannun elämää ja usein miehen näkeekin pyörän selässä jo heti aamusta.

- Viimeksi on ollut auto kolme vuotta sitten. Oma pyörä pöllittiin kolme kesää peräkkäin, joten nyt nappaan lähimmän Alepa-pyörän ja kuljen sillä. Ei tarvitse murehtia pyörästä ja voi paluumatkalla hypätä vaikka taksiin. Tänä kesänä on tullut jo 300 kilometriä poljettua.

Pyöräily on hyvä esimerkki Hannun elämänfilosofiasta – ei pidä tehdä pienestä asiasta ongelmaa.

- Lätkän kautta oppinut senkin.

Hänkin Nõberu-suosikit: shampoo ja hoitoaine
Hänkin Nõberu-suosikit: shampoo ja hoitoaine


Tällä hetkellä ylivoimaisesti suurimpana intohimona "Hänkillä" on kovassa nosteessa oleva padel.

- Sitä tulee pelattua monta kertaa viikossa. Nyt olen alkanut vetämään jopa opetustunteja aloitteleville padelisteille ja muutama edistyneempikin on käynyt ottamassa minulta treenejä. Padel on mahtava peli, se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille. Selkeästi lajilla on hirveä potentiaali kasvaa ja oikein isosti. Jos en ole ihan väärässä, niin Ruotsiin tuli pelkästään viime vuoden aikana yli 100 kenttää. Muun muassa jalkapallotähti Zlatan rakensi muutaman padel centerin. Suomessa taitaa olla yhteensä alle 50 kenttää, mutta muutos on selkeästi nähtävissä - ja hyvä niin!

Huoleton herrasmies kaipaa arkeen helppoutta


Mikä sai Hannu Pikkaraisen kiinnostumaan Nõberu of Swedenistä?

- Kiinnostuin kokeilemaan Nõberua, koska se tekee nimenomaan miehille suunniteltuja tuotteita. Nämä tuotteet on ollut kyllä tosi mieluisia! On hyvä saada samalta brändiltä saada kaikki tuotteet, mitä mies tarvitsee.

Hannun suosikkituotteita ovat Nõberun shampoo ja hoitoaine sekä kasvojen ihonhoitosetti.

- Hiusvahat toimivat myös mahtavasti, mutta kovana lippisten käyttäjänä tulee vahoja vähän harvemmin käytettyä.

Kysyimme myös Hannulta, millaisia rutiineja hänellä on oman tyylinsä ylläpitämisessä.

- Olen melko huoleton, mutta päivittäin tulee toki käytettyä pesuaineita ja voiteita.

Nõberu of Sweden tunnetaan erinomaisten herrasmiesten brändinä. Millainen herrasmies Pikkarainen on?

- Kai minä olen sellainen huoleton herrasmies!

Löydät Hannu Pikkaraisen Instagrammista nimellä pikkarambo. Kannattaa laittaa tili seurantaan!

Nõberu of Swedenin löydät myös Instagrammista ja Facebookista.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti