Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tulossa harvinainen koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta

Tampereella järjestetään 10.9. kansainvälisen tason koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta. Kouluttajaksi Suomeen saapuu alan kovan luokan asiantuntija Iman Khalaf, Nõberu of Sweden -brändin perustaja ja 20 vuoden kokemuksen omaava huippuparturi.
Nõberu of Sweden -brändin perustaja ja 20 vuoden kokemuksen omaava huippuparturi Iman Khalaf.
Nõberu of Sweden -brändin perustaja ja 20 vuoden kokemuksen omaava huippuparturi Iman Khalaf.
Khalaf vetää alan koulutuksia sekä luentoja ympäri Eurooppaa ja tulee tänä syksynä ensimmäistä kertaa kouluttamaan Suomeen. Hän on yksi Ruotsin tunnetuimmista nimistä hiusalalla, siksi Khalaf on suosittu luennoitsija, vieraileva parturi sekä hiusten leikkaaja ja muotoilija monissa tärkeissä tapahtumissa.

Suomessa pidettävässä koulutuksessa Khalaf haluaa auttaa suomalaisia partureita kehittymään työskentelyssään.

- Haluan auttaa partureita työskentelemään asiantuntevasti ja palauttaa miehekkään muodot leikkauksiin, Khalaf toteaa ja lisää muotoilun olevan yksi hänen suurimmista intohimoistaan.

Luvassa on koulutusta hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta uusimpien trendien mukaan. Koulutuksessa on myös mallien kanssa suoritettava demo.

Koulutuspäivä 10.9. kannattaa laittaa jo kalenteriin, sillä mukaan mahtuu vain 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ennakkoilmoittautumisia koulutukseen otetaan vastaan jo nyt! Koulutuksen hinta on 39 € (+alv), sisältäen kahvitarjoilun. Lounas omakustanteinen. Ennakkoilmoittautumisen voi lähettää osoitteeseen tomi.yrjana(at)noberu.fi . Koulutuspaikka Tampereen ydinkeskustassa on rouhea Bar K (Kauppakatu 11), jossa on loistavat tilat yksityistilaisuudelle. Koulutuksen kesto on klo 9-16, sisältäen lounastauon. Lounas on omakustanteinen.

Lue lisää palkitusta Nõberu of Sweden -brändin filosofiasta.

Seuraa kouluttaja Iman Khalafia Instagrammissa iman_khalaf ja Nõberu of Swedenin -brändiä Suomessa noberu_of_sweden_suomi


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti