Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hiustenmuotoilun kolme kultaista sääntöä

Hiustenmuotoilu on kuin taidetta. Se on samaan aikaan yksinkertaista ja haastavaa. Me Nõberu of Swedenillä listasimme parhaimmat vinkit hiusten muotoiluun!
Hiustenmuotoilun kolme kultaista sääntöä
Hiustenmuotoilu on kuin taidetta. Se on samaan aikaan yksinkertaista ja haastavaa. Me Nõberu of Swedenillä listasimme parhaimmat vinkit hiusten muotoiluun!

Kaikki alkaa hiusten pohjustuksesta. Pohjustuksessa luot hiuksiisi tuuheutta ja tekstuuria, joka toimii kivijalkana kampaukselle.

Tarvitset pohjustukseen erilaisia hiustenmuotoilutuotteita. Näin luot parhaimmat edellytykset kampaukselle, joka kestää koko päivän.

Pohjustus on muotoilun perusta


Hiusten pohjustaminen aloitetaan valitsemalla hiustyypillesi sopiva shampoo ja hoitoaine.

Jos omistat hennot hiukset, pese ne tuuheuttavalla shampoolla, joka vahvistaa hiuksia tyvestä. Jos sinulla on harmaat tai vaaleat hiukset ja haluat ehkäistä hiusten muuttumista kellertävän sävyiseksi, pese hiukset silloin tällöin hopeashampoolla.

Rasvaiset hiukset on hyvä pestä puhdistavalla shampoolla. Kuivat hiukset nauttivat taas kosteuttavista pesutuotteista. Oli hiustyyppisi mikä tahansa edellä mainituista, hiusten peseminen syväpuhdistavalla shampoolla noin kerran viikossa tekee hyvää hiuspohjalle.

Kaikki hiustuotteet vaikuttavat sekä päänahkaan että hiuksiin, joten on tärkeää valita tuotteet juuri päänahan ja hiusten kunnon sekä hiustyypin mukaan.

Shampoo avaa hiussuomuja ja poistaa likaa, muotoilutuotteita ja ylimääräistä rasvaa. Hoitoaine taas sulkee hiussuomut ja ravitsee hiuksia.

Jos omistat kiharat hiukset tai hiuksesi kihartuvat helposti kosteassa ilmassa, suosi tuotteita, jotka silottavat hiuksen pintaa. Voi olla, että sinun täytyy tinkiä hiustesi tuuheudesta, jotta saat vähennettyä niiden karheutta.

Voit käyttää erilaisia hoitavia ja muotoilua helpottavia suihkeita. Suolasuihke lisää hiuksiin tekstuuria ja tuuheutta. Se tuo samanlaista karheutta hiuksiin, kuin olisit ollut koko päivän rannalla.

Suolasuihke lisää hiuksiin tekstuuria ja tuuheutta. Se tuo samanlaista karheutta hiuksiin, kuin olisit ollut koko päivän rannalla.

Suolasuihke lisää hiuksiin tekstuuria ja tuuheutta. Se tuo samanlaista karheutta hiuksiin, kuin olisit ollut koko päivän rannalla.
Suolasuihke lisää hiuksiin tekstuuria ja tuuheutta. Se tuo samanlaista karheutta hiuksiin, kuin olisit ollut koko päivän rannalla.


Muotoile hiuksesi


Muotoiluvaiheessa sinä määrität kampauksen muodon.

Jos sinulla on lyhyet sivut, fade-hiusmalli tai porrastetusti leikattu hiusmalli, hiuksesi näyttävät sivuilta katsottuna automaattisesti mattapintaiselta. Silloin pieni kiilto hiuksissa näyttää hyvältä.

Jos sinulla on harmaat tai raidoitetut hiukset, pieni kiilto elävöittää hiuksia.

Jos haluat kunnolla kiiltävän wet look tai slicked-back -kampauksen, tarvitset muotoilutuotteita, jotka lisäävät paljon kiiltoa hiuksiin ja joissa on keskivahva tai voimakas pito, riippuen miten voimakasta pitoa haluat.

Hiusten muotoiltavuuteen voi vaikuttaa se, levitätkö hiusvahan tai pomaden kuiviin vai kosteisiin hiuksiin. Kiiltoa lisäävät pomadet tulisi levittää kuiviin hiuksiin, koska ne ovat vesipohjaisia.

Kannattaa myös välttää levittämästä kosteisiin hiuksiin mattapinnan tekeviä hiustuotteita, koska silloin hiustuote menettää pitoaan ja halutun mattaefektin luominen vaikeutuu.

Käänteisesti taas muotoilutuotteiden rasvapohjaiset ainesosat lisäävät itsestään hieman kiiltoa hiuksiin silloin, kun käytät rasvapohjaista muotoilutuotetta kosteisiin hiuksiin.

Kun käytät hiusvahaa, pääsääntö on, että käytät käsiäsi tuotteen lämmittämiseen. Se auttaa tuotetta levittymään hiuksiin paremmin. Voit levittää tuotetta lähelle hiustyveä tai latvoja, riippuen siitä miten haluat muotoilla hiuksesi.


Muotoile kampaus, joka kestää koko päivän


Kampaus, joka ei kestä koko päivää on painajainen.

Jos haluat joustavaa pitoa, jotta voit uudelleen muotoilla hiuksiasi päivän aikana, silloin ratkaisu on vanhat kunnon hiusvahat. Ne mahdollistavat uudelleenmuotoilun, koska ne sisältävät runsaasti öljyjä, rasvaa ja mehiläisvahaa.

Jos haluat pitoa, joka kestää aamusta iltaan, käytä hiuslakkaa. Pidä hiuslakkapurkkia noin 30 cm päässä hiuksistasi ja suihkuta kaikkialle kampaukseen.

Jos sinulla on hennot hiukset, mutta olet hoitanut hiuksiin tekstuuria ja volyymia pohjustusvaiheessa ennen varsinaista muotoilua, voit jo tässä vaiheessa suihkauttaa hiuslakkaa ja asetella kampauksesi.

Testaa erilaisia tuotteita ja tapoja muotoilla hiuksiasi ja muista, että jokaisen meidän hiukset ovat ainutlaatuiset. Onnea hiustenmuotoiluun!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti