Haluatko jälleenmyyjäksi?

Herrasmiehet saapuvat Helsinkiin - Nõberu of Sweden mukana I love me -messuilla

Nõberu of Sweden osallistuu kauneusalan ammattilaisten Beauty Pro -tapahtumaan (19.10.) ja I love me -messuille (19.-21.10.) Helsingissä. Brändin perustaja Iman Khalaf ja Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä tekevät joka päivä osastolla demoja parran- ja hiustenmuotoilusta. Parturituolin ollessa tyhjä, voimme ottaa kävijöitä lennosta hiusten- ja parranmuotoiluun. Pääset seuraamaan miehekkäiden muotojen paluuta ja löydät osastolta miesten kosmetiikka-alan mielenkiintoisimmat uutuudet.
Tomi Yrjänä ja Iman Khalaf
Tomi Yrjänä ja Iman Khalaf
- Miesten kosmetiikkatuotteiden kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia, mutta vielä tarvitaan asennemuutosta parturi-kampaajilta ja muilta kauneusalan ammattilaisilta. Mies on yhtä tärkeä asiakas kuin nainenkin sekä valmis maksamaan hyvästä palvelusta ja pienestä hemmottelusta, Yrjänä muistuttaa.

Yrjänä ja Khalaf ovat modernien herrasmiesten lähettiläitä kauneusalan tapahtumassa, jossa perinteisesti suurin osa tarjonnasta on suunnattu naisille.

Iman Khalafin työskentelyä pääsee seuraamaan myös esiintymislavalla. Khalaf tekee mallin kanssa muotoiludemon Beauty Pro -lavalla perjantaina klo 16.00 ja lauantaina Forumissa klo 16.30.

Messuilla voi tutustua koko Nõberu of Sweden -tuotesarjaan ja osallistua kattavan tuotesetin sekä viikonloppukassin arvontaan. Kiinnostuneille uusille jälleenmyyjille olemme tehneet myös messutarjouksen. (Tarjoushinnat ovat voimassa myös nykyisille jälleenmyyjille.)

I love me -messut kokoaa yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut. Nõberun löytää osastolta 6g61 ja jos käyt vain yksillä messuilla vuoden aikana, tämä on oikea valinta!

Tule tutustumaan modernin herrasmiehen kattavaan kosmetiikkasarjaan ja katsomaan päivittäisiä demoja. Nähdään Pasilassa!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti