Haluatko jälleenmyyjäksi?

Haluatko opetella hoitamaan kasvojesi ihoa? Näin miesten ihonhoito onnistuu!

Miesten ihonhoito on nostanut suosiotaan tasaisesti kaksilahkeisten keskuudessa. Enää ei ajatella ihonhoidon olevan pelkästään naisten juttu. Myös miehillä on oikeus huolehtia ihostaan!

Haluaisitko antaa mahdollisuuden ihonhoidon hyödyille? Siinä tapauksessa Nõberu of Swedenin ihonhoito-opas auttaa sinua ottamaan ihonhoidon osaksi elämääsi. Lupaamme, ettet tule katumaan!
Haluatko opetella hoitamaan kasvojesi ihoa? Näin miesten ihonhoito onnistuu!
Jotta onnistut luomaan ihonhoidosta yhtä säännöllisen ja arkipäiväisen asian kuin hiusten pesusta, on tärkeää luoda itselleen sopiva ihonhoitorutiini.

On hedelmällisempää lisätä uusia hoitotuotteita ja -vaiheita ihonhoitorutiineihin yksi kerrallaan, kuin opetella kaikki yhdellä kerralla. Liian suuri määrä kerralla opeteltavaa asiaa voi aiheuttaa nopean kyllästymisen koko ihonhoidon aloittamiseen.

Ota vain yksi hoitovaihe ja -tuote kerrallaan, kun opettelet hoitamaan ihoasi! Aloita ihonhoidon alkeista ja opettele ensin pesemään kasvot kerran päivässä kasvojenpuhdistusaineella.

Kun kasvojen pesusta on muodostunut pysyvä rutiini, voit seuraavaksi opetella pesemään kasvosi kaksi kertaa päivässä tai lisätä ihonhoitorutiineihisi kasvovoiteen tai kuorinta-aineen.

Pikkuhiljaa ihonhoidosta alkaa tulla luonnollinen osa itsestä huolehtimista!

Miesten ja naisten ihotyypeissä on eroja


Miesten iho on 20 - 30 % paksumpi ja se sisältää enemmän kollageenia kuin naisten iho. Suuren kollageenin määrän vuoksi, miesten iho vanhenee hitaammin kuin naisten.

Hurraa, kukapa ei haluaisi näyttää nuorekkaalta vanhempanakin!

Toinen erottava tekijä miesten ja naisten ihon välillä on talineritys, joka on miehillä huomattavasti voimakkaampaa. Epäpuhtauksia syntyy herkemmin, jotka näkyvät ihon sameutena, elottomuutena, mustapäinä ja finneinä.

Siksi suosittelemme käyttämään Nõberu of Swedenin ihonhoitotuotteita, joissa on huomioitu miesten ihon tarpeet.


Kaikki lähtee kasvojen puhdistuksesta


Iho on elimistömme suurin elin ja siitä kannattaa pitää huolta. Ilman kasvojen puhdistusta, ajan saatossa kertynyt lika saa ihon näyttämään samealta, väsyneeltä ja epäpuhtaalta.

Jotta iho voisi mahdollisimman hyvin, suosittelemme pesemään kasvot aamuin illoin.

Iho on aktiivisimmillaan öisin ja tuottaa silloin eniten talia. Myös tyynyliinasta tarttuu yön aikana likaa kasvoille, jonka vuoksi kasvot on syytä pestä aamuisin.

Päivän aikana kasvoille kertyy ympäristöstä epäpuhtauksia ja ihon luonnollisen toiminnan seurauksena talia, jolloin kasvot on hyvä pestä myös iltaisin puhtaaksi.

Muista: älä pese kasvojasi käsi- tai vartalosaippualla! Ne ovat liian voimakkaasti peseviä tuotteita, jotka kuivattavat herkkää kasvojen ihoa liikaa ja heikentävät ihon omaa kosteustasapainoa.Käytä sen sijaan Nõberu of Sweden Daily Face Wash -kasvojen puhdistusainetta. Se on suunniteltu päivittäiseen ihon puhdistukseen ja se pesee hellävaraisesti epäpuhtaudet pois. Puhdistusaineen sisältämä safloriöljy pehmentää ihoa juuri sopivasti.


Kasvovoide ylläpitää ihon kosteustasapainoa


Kasvovoiteen käyttö on kasvojen puhdistuksen jälkeen toiseksi tärkein vaihe ihonhoidossa. Kasvovoide tarjoaa iholle kosteutta ja samalla sitoo vesikosteuden kiinni ihoon.

Ilman kosteusvoidetta iho voi tuntua kutisevalta, punoittavalta ja kireältä.

Erityisesti talvella pakkasten paukkuessa ja sisäilman ollessa kuivaa, iho kaipaa runsaasti kosteutta. Myös syksyn vaihtelevat sääolot ja kesällä auringossa pitkään oleilu horjuttavat kosteustasapainoa.Nõberu of Sweden Face Moisturiser on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava kasvovoide rasvoittuvalle iholle. Voide ei tee ihostasi öljyistä, vaan miellyttävän mattapintaisen ja kiillottoman.


Kuorinta tehostaa ihon puhdistusta


Kasvojen kuorinta on hyvä lisä ihonhoidossa. Säännöllinen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, ehkäisee mustapäiden syntymistä ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Se helpottaa myös parran ajoa, sillä kuorinta ehkäisee partakarvojen sisäänpäin kasvamista.

Keskity erityisesti nenän, leuan ja poskipäiden alueelle, jotka ovat erityisen alttiita epäpuhtauksille. Kuori kasvojen iho hellävaraisesti 1-2 kertaa viikossa.Nõberu of Sweden Cleansing Scrub kuorii ihoa vehnänjyvien ja sokerin avulla. Se puhdistaa ja kuorii ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Hoitavat öljyt ja aminohapot ravitsevat ihoasi, jolloin iho tuntuu pehmeältä ja hyvinvoivalta


Hoida ihoa ennen ja jälkeen parranajon


Et ole saattanut tulla ajatelleeksi, mutta myös parranajo on osa ihonhoitoa!

Parranajo rasittaa ihoa joka kerta, joten hyvän ihonhoidon merkitys kasvaa. Varsinkin talvella iho voi reagoida parran ajoon punoittamalla ja kutisemalla.

Suosittelemme levittämään ennen parranajoa Nõberu of Swedenin Pre-Shave -öljyä.Se on kevyt öljy, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon. Pre-Shave -öljy ja ehkäisee haavojen syntymistä parran ajon yhteydessä ja ihon ärtymistä. Pre-Shave -öljymme toimii tarvittaessa myös hellävaraisena parranajoöljynä!

Parranajon jälkeen iho kaipaa runsaasti kosteuttavia ja rauhoittavia hoitotuotteita. Levitä parranajon jälkeen Nõberu of Sweden After Shave Balmia.Tuotteen sisältämä menthol rauhoittaa ihon ärtyneisyyttä. Manteliöljy, arganöljy ja safloriöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta.


Parran pesu puhdistaa ihon partakarvojen alla


Iho parran alla kaipaa säännöllistä pesua. Ilman shampoopesua parranalusiholle kertyy bakteereita, jotka aiheuttavat pahaa hajua parrassa.

Pesemättömyys voi johtaa seborrooiseen ekseemaan eli taliköhnäihottumaan. Se on ihon tulehdustila, joka syntyy kun parranalusiholle kertynyt tali härskiintyy.

Taliköhnäihottuman oireita ovat ihottuma, kutina, rasvainen tai kuiva hilse ja punoitus.

Suosittelemme välttämään taliköhnäihottumaa ja pesemään partasi 2-3 kertaa viikossa Nõberu of Sweden Beard Wash -partashampoolla.Partashampoomme on hellävarainen tuote, joka kosteuttaa tehokkaasti partaa ja ihoa parran alla. Arganöljy kosteuttaa ja vihreä tee rauhoittaa ihoa.Viimeistele parran pesu Nõberu of Swedenin Beard Conditionerilla. Parran hoitoaine sulkee partakarvojen suomut ja tekee parrasta pehmeän sekä helposti käsiteltävän.


Partaöljy kosteuttaa ihoa parran alla


Partaöljy on tärkeimpiä hoitotuotteita parranhoidossa. Partaöljyn tarkoitus on kosteuttaa ja suojata parranalusihoa kuivuudelta, kutinalta ja ärtyneisyydeltä.

Saat partaöljystä parhaiten tehot irti, kun olet ensin pessyt partasi ja vienyt partaöljyä sormenpäillä vielä vähän kostealle parranalusiholle. Öljy sitoo vesikosteuden iholle, jolloin kosteuttava vaikutus kestää pidempään.Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on tarkoitettu tuuhealle ja isolle parralle. Arganöljyn, jojobaöljyn ja takiaisöljyn sekoitus sopii erityisen kuivalle iholle ja kylmille talvipäiville.Nõberu of Sweden Feather Beard Oil on kevyt partaöljy lyhyelle parralle ja sängelle. Kevyen partaöljyn hoitavat ainesosat ovat takiaisöljy ja auringonkukkaöljy, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja imeytyen nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta.


Koska kertaus on opintojen äiti:


• Pese kasvosi sille tarkoitetulla puhdistusaineella 1-2 kertaa päivässä
• Levitä kasvovoide aina pesun jälkeen
• Kuori iho 1-2 kertaa viikossa
• Pese parta 2-3 kertaa viikossa. Muista levittää shampoota parranalusiholle asti!
• Levitä parran pesun jälkeen partaöljyä parran alla majailevalle iholle
• Levitä ennen parranajoa pre-shave -öljyä
• Levitä parranajon jälkeen rauhoittavaa after shave -tuotetta

Me Nõberulla uskomme, että näillä vinkeillä ja laadukkailla tuotteillamme saat ihosi kukoistamaan ja huomaat, että miten olet ennen voinut pärjätä ilman ihonhoitoa!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti