Haluatko jälleenmyyjäksi?

Etsimme Nõberu of Sweden -agenttia myymään erinomaista kosmetiikkasarjaa

Etsinnässä Nõberu-agentti! Herrasmiesten kosmetiikkasarja Nõberu of Sweden etsii tehokasta myyntiagenttia. Onko sinulla kokemusta jälleenmyyjähankinnasta? Tai oletko itsenäinen myyntiagentti, jonka portfoliossa on tilaa uudelle houkuttelevalle brändille?
Oletko sinä etsimämme Nõberu-agentti?
Oletko sinä etsimämme Nõberu-agentti?
Nõberu of Sweden on ruotsalainen kattava ja kasvava kosmetiikkasarja miehille. Lähitulevaisuudessa Nõberun tavoitteena on kattaa kaikki kosmetiikka, mitä mies kylpyhuoneessa tarvitsee.

Tuotteemme ovat erinomaisia, mutta tavoitteenamme on myös vahvistaa miesten minäkuvaa ja muuttaa yhteiskunnan näkemystä miesten kauneudenhoidosta. Miehilläkin on oikeus hemmotella itseään ja viettää laatuaikaa kylpyhuoneessa huolehtien ulkonäöstään.

Jälleenmyyjiämme ovat monet huippusalongit ja tunnetut verkkokaupat, kuten Eleven ja Dick Johnson. Kasvuvaraa on vielä runsaasti. Nõberu of Sweden on ollut saatavilla Suomessa vasta pari vuotta ja miesten kosmetiikkamarkkinoilla on meneillään hurja kasvuvauhti.

Tarjoamme myyntiagentillemme reilun palkkion työstä, maahantuojan koulutuksen sekä korkealaatuiset materiaalit myynnin tueksi. Emme halua laittaa hakemukseen liian tiukkoja raameja työskentelytavalle, koska neuvottelemme mielellämme agentin kanssa molemmille toimivasta ratkaisusta.
Ota siis yhteyttä ja kerro osaamisestasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nõberu of Swedenin Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä, 045 224 0737045 224 0737, tomi(at)noberu.fi


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti