Haluatko jälleenmyyjäksi?

Dick Johnson Storesta saa farkut, hiusvahan ja parranmuotoilun samasta tilasta

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Dick Johnson Store muutti uusiin tiloihin heinäkuussa. Samalla myymälä sai rinnalleen uuden palvelun, kun tuotemyynnin kylkeen lisättiin parturipalvelut.
Dick Johnson Storen löydät Tampereelta kauppakeskus Ratinasta.
Dick Johnson Storen löydät Tampereelta kauppakeskus Ratinasta.
Tampereella kauppakeskus Ratinassa sijaitseva Dick Johnson Store on lifestyle-myymälä, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita.

Valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille ja parralle. Asiakkaiden kestosuosikkeihin kuuluvat etenkin hiusvahat ja Dick Johnsonin oma tuote, Pallivaha.

Uutuuksia saapuu myymälään lähes joka kuukausi.

Heinäkuussa Dick Johnson Store muutti kauppakeskuksen sisällä uusiin tiloihin. Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskuksen keskeisimmällä paikalla, minne ohikulkumatkalla olevien ihmisten on helppo kävellä sisään.

Työntekijöitä on kolme, joista kukin vuorollaan työskentelee Dick Johnson Storessa ja erillisessä Dick Johnson parturiliikkeessä.

Yksi heistä on parturi Mikko Liikka. Muiden partureiden tavoin myös Mikko on huomannut miesten olevan entistä kiinnostuneempia huolehtimaan omasta ulkonäöstä.

Mikko Liikka työskentelee sekä Dick Johnson Storessa että Dick Johnsonin parturiliikkeessä.
Mikko Liikka työskentelee sekä Dick Johnson Storessa että Dick Johnsonin parturiliikkeessä.

Asiakkaiden matkaan lähteekin eniten hius- ja partatuotteista partaöljyjä, partavahoja sekä hiusvahoja.

Ostoksilla ei käy ainoastaan tatuoidut partasuut, vaan asiakaskunta koostuu hyvin monenlaisesta kulkijasta. Dick Johnson Storen asiakkaat arvostavat hyvää palvelua ja rentoa fiilistä.

– Dick Johnson Store erottuu vahvan brändäyksen ansiosta. Olemme tyyliltämme hyvin erilainen paikka, mitä perinteiset parturit, Mikko kertoo.

Nõberu of Sweden hurmasi Dick Johnsonin toimivuudellaan


Nõberu of Sweden onnistui raivaamaan tiensä Dick Johnson Storen tuotehyllylle tehokkuutensa ansiosta.

– Nõberu of Sweden on toimiva tuotesarja. Sellaisia ei ihan liikaa ole markkinoilla, eikä ole edes joka paikassa myynnissä, Mikko kertoo.

Nõberu of Swedenin tuotteista myydyimmät ovat selkeästi partaöljyt, jotka ovat myös Mikon omia suosikkeja sarjan tuotteista. Erityisesti Amber-Limen tuoksu on hurmannut miehen raikkaudellaan ja erilaisuudellaan.

– Usein miesten tuotesarjojen tuoksut ovat itseään toistavia. Monet miehille suunnatut tuotteet merkistä riippumatta tuoksuvat metsälle, kanervalle tai tervalle. Se alkaa tulla jo korvista ulos, Mikko naurahtaa.

Mikko suosittelee muitakin parturi-kampaajia ja myymälöitä ottamaan Nõberu of Swedenin valikoimiinsa, jos haluaa pysyä mukana miesten kauneudenhoidon nousukiidossa.

– Laadukkailla tuotteilla pääsee pitkälle!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti