Haluatko jälleenmyyjäksi?

Boom Brothers on paikka, jossa miehet saavat omaa aikaa

Alajärveläinen Boom Brothers menestyy pienellä paikkakunnalla omintakeisella tyylillään ja pelkästään miehille suunnatuilla palveluilla.
Ville Joensuun Boom Brothers huokuu vanhan ajan parturihenkeä.
Ville Joensuun Boom Brothers huokuu vanhan ajan parturihenkeä.
Boom Brothersin perustaja Ville Joensuu on pian kolme vuotta saksinut hiuksia ja partoja yhden hengen yrityksessään. Vanhan ajan parturihenkeä huokuva parturi on suunnattu vain miehille, joille on tarjolla hiustenleikkausta sekä parranajoa ja -muotoilua.

- Suurin osa tällä seudulla on tavallisia parturi-kampaamoita. Erikseen miehille suunnattuja partureita on todella vähän, Ville kertoo.

Nõberu of Sweden -sarja tuli Boom Brothersin valikoimaan tarkan harkinnan jälkeen. Villellä oli haussa uusi miesten kosmetiikkamerkki, joka tarjoaa kattavasti tuotteita hiusten- ja parranmuotoiluun sekä -hoitoon. Hän halusi tuotemyyntiin selkeän linjan ja otti siksi valikoimaan vain muutaman aidosti hyvän brändin.

- Nõberun brändi ja ideologia iskivät minuun kaikista parhaiten. Nõberu ei yritä mainostaa itseään kovuudella ja tatuoinneilla, kuten monet muut brändit tekevät. Lupa olla tyylikkäästi oma itsensä sopii hyvin omaan ajatusmaailmaan, Ville perustelee.

Nõberu of Sweden vakuutti Villen monipuolisella valikoimallaan ja siksi hän suosittelee muitakin parturi-kampaamoita tutustumaan sarjaan.
Nõberu of Sweden vakuutti Villen monipuolisella valikoimallaan ja siksi hän suosittelee muitakin parturi-kampaamoita tutustumaan sarjaan.

Asiakkaiden palaute Nõberu of Swedenistä on ollut positiivista. Boom Brothersin yksi myydyimpiä tuotteita on ollut hiusvahan ja hiusgeelin yhdistelmä, Fusion Clay-Gel. Lisäksi partatuotteet ovat olleet erittäin suosittuja.

Omaa suosikkituotetta kysyessä Ville miettii hetken.

- Kyllä se on Nõberun vahva hiuslakka eli Strong Hairspray. Se ei koveta hiuksia paikoilleen ja antaa karheutta hiuksiin. Se poikkeaa täysin perinteisistä hiuslakoista. Sandalwood-tuoksu on myös erittäin miellyttävä.

Nõberu of Sweden vakuutti Villen monipuolisella valikoimallaan ja siksi hän suosittelee muitakin parturi-kampaamoita tutustumaan sarjaan.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti