Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden hurmasi Bob & Bangsin laadukkuudellaan ja toimivuudellaan

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Bob & Bangs on Espoossa sijaitseva parturi-kampaamo, jonka lämminhenkinen tiimi ottaa asiakkaan vastaan juuri sellaisena kuin hän on.
Jokaisella työyhteisön jäsenellä on omat vahvuutensa. Mutta ennen kaikkea jokainen tekee tarkkaa ja hyvää jälkeä. Kuvassa ovat Heini Mustonen ja Suvi Salonen.
Jokaisella työyhteisön jäsenellä on omat vahvuutensa. Mutta ennen kaikkea jokainen tekee tarkkaa ja hyvää jälkeä. Kuvassa ovat Heini Mustonen ja Suvi Salonen.
Bob & Bangsin omistaja Heini Mustonen kertoo, kuinka jokaisella työyhteisön jäsenellä on omat vahvuutensa. Mutta ennen kaikkea jokainen tekee tarkkaa ja hyvää jälkeä.

Bob & Bangsissa on neljä vuokratuolissa työskentelevää parturi-kampaajaa, joilla kaikilla on monipuolinen ja kivenkova hiusalan osaaminen.

- Me olemme kaikki hyvin samanhenkisiä tyyppejä. Yksi voi olla rauhallisempi ja toinen taas eläväisempi, mutta kaikki ajattelevat samoin asiakaspalvelusta, asiakkaista ja työnteosta yrittäjänä, Heini kertoo lämmin sävy äänessään.

Liikkeen palveluihin kuuluu hiusten värjäykset ja raidoitukset - luonnollisista värisävyistä aina kirkkaisiin shokkiväreihin. Lisäksi hiustenleikkaukset, permanentit, hiustenpidennykset eri tekniikoin, partapalvelut sekä ekokampaajan tekemät kasvivärjäykset ja savivaalennukset kuuluvat Bob & Bangsin palveluihin.

- Meillä leikataan, muotoillaan ja rajataan partoja koneella ja saksilla. Olen kouluttautunut partaveitsellä tehtäviin parranajoihin, mutta niiden kysyntä on meillä todella vähäistä, joten siksi olemme pysyneet muissa parranajovälineissä, Heini toteaa.

Bob & Bangs erottuu kilpailijoistaan hyvällä tilannetajulla ja asiakaspalvelulla. Asiakkaat huomioidaan juuri sellaisena kuin he ovat ja työt tehdään kiireettömästi ajan kanssa, ilman liukuhihnamaista tunnetta. Asiakasta kuunnellaan tarkasti ja suunnitellaan yhdessä, millaiset hiukset tehdään. Hiustenleikkauspaketteihin kuuluu aina myös rentouttava päähieronta.

Bob & Bangs on Espoossa sijaitseva parturi-kampaamo.
Bob & Bangs on Espoossa sijaitseva parturi-kampaamo.


"Nõberun tuotteiden ansiosta omat hiustenleikkaukset näyttävät vieläkin paremmilta!"


Nõberu of Sweden tuli tutuksi Heinille vuosi sitten järjestetyssä Nõberu-koulutuksessa. Nõberu of Swedenin perustaja Iman Khalaf kiersi ympäri Suomea kouluttaen parturi-kampaajia muotoilemaan miesten hiuksia ja partoja uusimpien trendien mukaisesti.

Kaikki koulutukseen osallistuneet saivat mukaansa tuotekassin, joka sisälsi Nõberu of Swedenin Strong Hairsprayn ja Grooming Tonicin. Heini ihastui kassissa olevien hiustuotteiden toimivuuteen.

Heiniä kiinnosti brändi ja sen ottaminen omaan tuotevalikoimaan, mutta hän halusi rauhassa testata muitakin Nõberun tuotteita. Pian hän kuitenkin huomasi, että Nõberu olisi saatava omaankin liikkeeseen myyntiin.

- Haluan testata aina uusia tuotteita huolellisesti, jotta voin seistä niiden takana sataprosenttisesti. Jos emme itse tykkää jostain tuotteesta, meidän on turha myydä sitä, Heini toteaa.

Hän yllättyi positiivisesti Nõberu of Swedenin shampoon toimivuudesta.

- Meillä käy joskus miesasiakkaita, jotka eivät käytä mitään muotoilutuotteita hiuksissaan. Kun hiukset on pesty Nõberun shampoolla ja hoitoaineella, hiukset ovat asettuneet paljon paremmin paikoilleen. Huomaa selvästi että Nõberun shampoo pesee ja kosteuttaa hiusta oikeasti, koska hiuskarvat eivät sähköisty ja jää leijailemaan yläilmoihin, Heini kertoo iloisena.

Heini on kokenut, että hiustenmuotoilu on helpottunut huomattavasti Nõberun tuotteiden ansiosta. Hiukset asettuvat paremmin paikoilleen, eikä hiuksia tarvitse muotoilla ja asetella kovin kauaa.

Hiustenleikkauspaketteihin kuuluu aina myös rentouttava päähieronta. Samalla voi nauttia kauniista maisemista!
Hiustenleikkauspaketteihin kuuluu aina myös rentouttava päähieronta. Samalla voi nauttia kauniista maisemista!


Kun kampaaja on näyttänyt asiakkaalle, mitä Nõberun tuotteet saavat hiuksissa aikaan, asiakas on usein halunnut ostaa samoja tuotteita mukaansa. Myöhemmin on tultu ostamaan lisää.

Bob & Bangsilla on myynnissä vain Nõberun hiustuotteita. Eniten asiakkaiden matkaan on lähtenyt Strong Hairsprayta, mutta myös hiusvahaa ja kuivashampoota on myyty paljon.

Mikä on Heinin oma suosikki Nõberu of Swedenin tuotteista?

- En tiedä, kun tykkään kaikista Nõberun tuotteista! Mutta jos joku pitää valita, niin Strong Hairspray, koska se on niin erilainen hiuslakka mitä muilla tuotemerkeillä, Heini perustelee.

Hän suosittelee kaikkia muitakin parturi-kampaamoita ottamaan Nõberu of Swedenin tuotevalikoimaansa.

- Ilman muuta suosittelen! Tuntuu että Nõberun tuotteiden ansiosta omat hiustenleikkaukset näyttävät vieläkin paremmilta, Heini nauraa.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti