Haluatko jälleenmyyjäksi?

Ajankohtaista

Julkaistu: 06.11.2018 10:41

Miesten kosmetiikka nosteessa - palvellaanko miehiä yhtä hyvin kuin naisia?

Kauneusala ei ole vielä herännyt miesten tarpeisiin. Miesten kosmetiikka-ala on kyllä kovassa nosteessa, mutta ovatko kauneusalan ammattilaiset itse pysyneet kasvussa mukana?
Lue lisää

Julkaistu: 15.10.2018 10:17

Unohda jo ananastukka – aika palauttaa maskuliiniset muodot miesten kampauksiin

Nõberu of Sweden -brändin perustaja Iman Khalaf on Ruotsin tunnetuimpia partureita, joka kiertää ympäri Eurooppaa kouluttamassa muita partureita. Tärkein sanoma koulutuksissa ei ole uusi, mutta jopa vuosikymmeniä alalla toimineet parturit löytävät Khalafin tekniikasta uutta opittavaa.
Lue lisää

Julkaistu: 12.10.2018 08:47

Herrasmiehet saapuvat Helsinkiin - Nõberu of Sweden mukana I love me -messuilla

Nõberu of Sweden osallistuu kauneusalan ammattilaisten Beauty Pro -tapahtumaan (19.10.) ja I love me -messuille (19.-21.10.) Helsingissä. Brändin perustaja Iman Khalaf ja Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä tekevät joka päivä osastolla demoja parran- ja hiustenmuotoilusta. Parturituolin ollessa tyhjä, voimme ottaa kävijöitä lennosta hiusten- ja parranmuotoiluun. Pääset seuraamaan miehekkäiden muotojen paluuta ja löydät osastolta miesten kosmetiikka-alan mielenkiintoisimmat uutuudet.
Lue lisää

Julkaistu: 06.07.2018 13:06

Tulossa harvinainen koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta

Tampereella järjestetään 10.9. kansainvälisen tason koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta. Kouluttajaksi Suomeen saapuu alan kovan luokan asiantuntija Iman Khalaf, Nõberu of Sweden -brändin perustaja ja 20 vuoden kokemuksen omaava huippuparturi.
Lue lisää

Julkaistu: 05.07.2018 11:12

Laiturifilosofi auttaa ihmisiä löytämään suunnan elämälle

Mitä sinä haluat elämältäsi? Tätä asiaa Ainoa Lifestyle -valmentaja Jouni Puhakka on tottunut kysymään ja pohtimaan työssään asiakkaidensa kanssa.

- Valmennusfilosofiamme ydin on asiakkaan itsetuntemuksen kehittymisessä. Itsetuntemuksen avulla ihminen on paremmin selvillä siitä, mitä omalta elämältään haluaa, Puhakka tiivistää Ainoa Lifestyle -filosofian.
Lue lisää

Julkaistu: 21.06.2018 09:19

Huoleton herrasmies Hannu Pikkarainen: ”Lätkä opetti elämää”

Yksi Nõberu of Swedenin erinomaisista brändilähettiläistä on pitkän linjan jääkiekkoilija Hannu "Hänk" Pikkarainen, joka on tuttu kasvo SM-liigapelaajana ja on pelannut myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa, KHL:ssä ja Saksassa.
Lue lisää

Julkaistu: 18.06.2018 09:44

Miesluolassa jokainen mies saa räätälöidyn mallin

Nõberu of Swedenin yksi tuoreimmista jälleenmyyjistä on lohjalainen Man Cave Barbers, joka haluaa nostaa miesten tyylejä enemmän pinnalle.
Lue lisää

Julkaistu: 18.05.2018 16:04

Herrasmiehen pukukoodit – pukeudu oikein kesäjuhliin

Häät, valmistujaisjuhlat, hautajaiset tai muu tärkeä tapahtuma tulossa? Tuntemalla pukukoodit olet aina oikein pukeutunut, kuten erinomaisen herrasmiehen kuuluu.

Tieroom.fi:n asiantuntijat ohjeistavat pukukoodin saloihin. Pukukoodilla kerrotaan, miten vieraiden toivotaan juhlissa ja muissa tilaisuuksissa pukeutuvan. Pukukoodin tarkoituksena on helpottaa vieraiden vaatevalintoja sekä välttää epämukavia tilanteita, joissa pukeutuminen olisi tilaisuuteen nähden väärä.
Lue lisää

Julkaistu: 04.05.2018 13:49

Nõberu of Sweden on kaljun kaveri - hoida kaljua kätevästi kotona

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!
Lue lisää

Julkaistu: 23.04.2018 15:27

Ole nykyajan herrasmies – päivitimme vuonna 1850 julkaistun herrasmiehen etiketin

Vuonna 1850 Lontoossa julkaistu Etiquette for Gentleman kertoo, kuinka herrasmiesten tulisi toimia erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Valikoimme oppaasta parhaita vinkkejä ja päivitimme niitä tähän päivään. Hämmästyttävän moni yli 160 vuotta vanhoista herrasmiesten etikettiohjeista pätee yhä ja jopa kirjaimellisesti. Osan kummallisimmista saa suosiolla unohtaa ja jättää 1800-luvulle.

Säilytimme alkuperäisissä teksteissä vanhan brittienglannin, koska se vain on niin tyylikästä.

Nõberu of Sweden – for noble gentlemen only
Lue lisää

Julkaistu: 11.04.2018 09:27

Salon Backstage halusi myytäväksi laadukkaan miesten kosmetiikkasarjan

Nõberu of Swedenin lahtelaisen jälleenmyyjän Salon Backstagen omistaja Jenni Nemlander kertoo, miksi he valitsivat Nõberun salonkiinsa myytäväksi ja käytettäväksi päivittäisessä työssä.
Lue lisää

Julkaistu: 07.02.2018 15:35

Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä – joiden kasvot ovat erinomaisessa kunnossa.
Lue lisää

Julkaistu: 28.08.2017 13:36

Sinistä sävyä solmioon Suomen kunniaksi

Niinhän sitä sanotaan, että puku tekee miehen. Tyylikästä istuvaa pukua täydentävät kokonaisuuteen sopivat solmio ja taskuliina. Urbaani herrasmies osaa pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla. Suomi 100 -juhlavuosi tarjoaa vielä syksyn aikana useita mahdollisuuksia vetää ykköset päälle ja juhlia hienoa maatamme. Koska Nõberu of Sweden on Suomessa suomalaisten herrasmiesten asialla, ajattelimme ehdottomasti vinkata, että Tieroom.fi verkkokaupasta löydät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suunnitellun kravatti-, solmuke- ja taskuliinamalliston.
Lue lisää

Julkaistu: 22.08.2017 10:14

Partaintoilua uudessa blogissa

Tässäpä oiva blogivinkki parranhoidosta ja laadukkaasta parranajosta kiinnostuneille. Osoitteessa vansen.fi seikkaillaan miesten ikiomassa ihmemaassa. Blogin pitäjä on suuri Nõberu of Sweden -tuotteiden ystävä. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, blogista löydät varmasti hyviä vinkkejä ja aitoja käyttökokemuksia.
Lue lisää

Julkaistu: 04.05.2017 10:40

Uusi tuoksumme Amalfi vie Italiaan

Amalfin rannikko Italiassa on ollut inspiraation lähteenä uudelle tuoksullemme. Nõberu of Sweden Amalfi nimittäin vie sinut melkein oikeasti Italiaan. Tämä pehmeä ja kesäinen tuoksu sisältää bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä. Yhtä varma kesähitti kuin Coco Jamboo tai Rusketusraidat, mutta tyylikkäämpi! Sopii erinomaisesti erinomaisille, rohkeille herrasmiehille. Löytyykö miestä kokeilemaan?
Lue lisää

Julkaistu: 02.05.2017 16:11

Bongasitko meidät Pinnistä?

Nõberu of Sweden sai sivun verran palstatilaa Pinnin 30-vuotisjuhlanumerossa. Ajatuksiaan tästä urbaanin herrasmiehen tuotemerkistä kertoivat Nõberu of Swedenin yksi perustajista ja brändijohtaja Johan Lindell sekä tuotemerkin Suomen jakelun haltuunsa ottanut Tomi Yrjänä. Pinnin välissä jaettiin myös Nõberu of Sweden -jälleenmyyntiesite ja -hinnasto kampaamoalan ammattilaisille. Luitko jutun? Saitko oman jälleenmyyntiesitteesi?
Lue lisää

Julkaistu: 25.04.2017 14:05

Mikä tekee herrasmiehen?

Moni pieni asia tekee herrasmiehen. Pienistä osasista syntyy tyylikäs kokonaisuus. Yksi aika merkittävä osa tätä kokonaisuutta on tietysti istuva puku. Mutta kokonaisuuden täydentävät tyylikäs solmio, tyyliin sopiva taskuliina ja tietysti vielä sileäksi ajeltu siisti leuka. Tieroom.fi-verkkokaupan blogissa testattiin Nõberu of Sweden -parranajotuotteita.
Lue lisää

Julkaistu: 28.02.2017 14:21

Mitä jos parranajo ei olisikaan niin tympeä rutiini?

Mies! Tuntuuko sisimmässä siltä, että parranajo on tympeää hommaa. Hävettää näyttäytyä julkisesti epäsiistin sängen tai koomisten kalapuikkojen kanssa? Mutta toisaalta parranajo ei oikein kiinnosta, se tuntuu vievän liikaa aikaa tai vaivaa.
Lue lisää

Julkaistu: 28.02.2017 13:10

Nõberu of Sweden vihdoin Suomessa!

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Nyt Nõberu of Sweden on saapunut vihdoinkin Suomeen.
Lue lisää


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti