Haluatko jälleenmyyjäksi?

Ajankohtaista

Julkaistu: 08.02.2022 09:19

Prof Hair Design tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita ja erinomaisia Nõberu of Sweden -tuotteita

Prof Hair Design -kampaamon tuoliin istahtaessa voit olla varma, että saat ensiluokkaista asiakaspalvelua. Profin parturi-kampaaja Nikoalos Giakoumis kertoo uudessa jälleenmyyjäesittelyssämme, mikä Nõberu of Sweden -tuotteissa vakuutti heidät.
Lue lisää

Julkaistu: 15.09.2021 13:14

Pensselisetien viiksien muotoilu -opas

Onko sinulla tavoitteena näyttävät viikset? Vai omistatko viikset, mutta niiden muotoilu tuottaa hankaluuksia? Nõberu of Swedenin uudessa artikkelissa kerromme, miten viiksien muotoilu onnistuu helposti!
Lue lisää

Julkaistu: 28.04.2021 10:02

Stooli luo hyvää fiilistä ja itsevarmaa oloa asiakkailleen

Parturi-kampaamo Stoolissa nauru on herkässä ja rento tunnelma käsin kosketeltavissa. Nõberu of Swedenin uusi jälleenmyyjä Stooli, on omistaja Annika Alleniuksen ja koko työyhteisön yhteinen lapsi, jota kasvatetaan ja pusketaan eteenpäin yhdessä.
Lue lisää

Julkaistu: 15.03.2021 15:10

Hiustenmuotoilun kolme kultaista sääntöä

Hiustenmuotoilu on kuin taidetta. Se on samaan aikaan yksinkertaista ja haastavaa. Me Nõberu of Swedenillä listasimme parhaimmat vinkit hiusten muotoiluun!
Lue lisää

Julkaistu: 04.03.2021 15:18

Näin valitset oikean partaöljyn

Oletko ponnistellut löytääksesi parrallesi sopivaa partaöljyä? Nõberu of Swedenin partaöljyistä löydät varmasti sinun parrallesi sopivan vaihtoehdon. Anna meidän auttaa sinua!
Lue lisää

Julkaistu: 20.01.2021 15:49

Haluatko opetella hoitamaan kasvojesi ihoa? Näin miesten ihonhoito onnistuu!

Miesten ihonhoito on nostanut suosiotaan tasaisesti kaksilahkeisten keskuudessa. Enää ei ajatella ihonhoidon olevan pelkästään naisten juttu. Myös miehillä on oikeus huolehtia ihostaan!

Haluaisitko antaa mahdollisuuden ihonhoidon hyödyille? Siinä tapauksessa Nõberu of Swedenin ihonhoito-opas auttaa sinua ottamaan ihonhoidon osaksi elämääsi. Lupaamme, ettet tule katumaan!
Lue lisää

Julkaistu: 06.11.2020 07:53

Supertrendikäs vai ajaton klassikko? Tällaiset ovat miesten hiustyylit 2021

Kaikki tietävät sen tunteen, kun hiukset on leikattu viimeisen päälle tyylikkäiksi ja olo tuntuu itsevarmalta. Miehille on entistä tärkeämpää näyttää huolitellulta ja siistiltä. Hyvin leikatut hiukset ovat yksi osa tätä kokonaisuutta.

Nõberu of Swedenin Suomen maahantuoja ja hiusstudion omistaja Tomi Yrjänä haluaa ennen kaikkea kannustaa korostamaan hiustenleikkauksella asiakkaidensa persoonaa ja parhaita puolia.
Lue lisää

Julkaistu: 19.10.2020 11:16

Pölisevätkö hiuksesi? Laita päänahan hilseily kuriin näillä vinkeillä!

Päänahan hilseily on yleinen ja kiusallinen vaiva. Hilseilystä kärsii jopa 65 % suomalaisista jossain vaiheessa elämää. Useimmilla hilseily on toistuvaa.

Hilseily on aina merkki siitä, että hiuspohja ei voi hyvin. Päänahka jää usein mainitsematta, kun puhutaan hiusten hoidosta, vaikka hiuspohjaa tulisi hoitaa yhtä huolellisesti kuin itse hiuksia.
Lue lisää

Julkaistu: 16.10.2020 11:35

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil -partaöljy on valittu vuoden partatuotteeksi!

Kolminkertainen hurraa-huuto Nõberu of Swedenille!

Nõberun Heavy Beard Oil -partaöljy Tobacco Vanilla on voittanut Vuoden partatuote -kategorian Pinnin Nordic Hair Star 2020 – virtuaalitapahtumassa.
Lue lisää

Julkaistu: 09.10.2020 08:47

Rami Mäkinen on Nõberu of Swedenin uusi erinomainen myyntiedustaja

Rami Mäkinen on aloittanut tänä syksynä Nõberu of Swedenin ensimmäisenä myyntiedustajana. Komealla parralla varustettu herrasmies tarttuu työhön kunnianhimoisesti ja innolla. Hän kertoo, miksi parturi-kampaamon tulisi ottaa Nõberun tuotesarja myyntihyllyynsä ja mitä mieltä hän on kosmetiikkabrändien luomasta machosta mieskuvasta.
Lue lisää

Julkaistu: 17.09.2020 11:53

Oletko kasvattamassa partaa? – Näin parran kasvatus onnistuu!

Oletko harkinnut kasvattavasi ison parran, sängen, viikset, lyhyen parran vai pukinparran? Vai oletko yrittänyt kasvattaa partaa, mutta projekti on kaatunut omaan kärsimättömyyteen? Tai häpeään kun parta muistuttaa enemmän risukasaa ja olet lopulta ajanut kaiken pois? Me opastamme sinua, miten onnistut kasvattamaan tyylikkään parran!
Lue lisää

Julkaistu: 27.03.2020 09:56

Nõberu of Sweden hurmasi Bob & Bangsin laadukkuudellaan ja toimivuudellaan

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Bob & Bangs on Espoossa sijaitseva parturi-kampaamo, jonka lämminhenkinen tiimi ottaa asiakkaan vastaan juuri sellaisena kuin hän on.
Lue lisää

Julkaistu: 16.03.2020 13:17

Hyvästi hilseily ja kireä hiuspohja - Tässä ovat Nõberu of Swedenin uudet hiustuotteet!

Nõberu of Sweden on lanseerannut herrasmiehille kolme uutta puhdistustuotetta hiuksille. Uudet tuotteet mm. puhdistavat hiuspohjan hilseestä ja rentouttavat herkkää päänahkaa kiireisen arjen keskellä. Uusi upea Eukalyptuksen tuoksu piristää ja freesaa hiuksia ja mieltä.
Lue lisää

Julkaistu: 04.12.2019 08:59

Laulaja-lauluntekijä LEO ei pakene roolin taakse – uusi studioalbumi on täynnä ääripäitä ja pysähtyy pohtimaan vaikeita asioita

Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman (25) ei piiloudu taiteilijapersoonan taakse. Miehen passissa on sama nimi, joka komeilee keikkajulisteessakin.

- Oman nimen kanssa en voi paeta minkään roolin taakse, teen työtä aina omana itsenäni. Mutta joskus en edes tunnista itseäni niistä jutuista, mitä musta kirjoitetaan. Silloin on vain pakko muistaa, mikä on oikea minä ja mikä jonkun keltaisen median viihdyttävä näkemys musta.
Lue lisää

Julkaistu: 26.11.2019 09:42

Studio Savon & Eko tarjoaa hengähdyshetken kiireisen arjen keskelle

Nõberu of Sweden on saanut uuden jälleenmyyjän riveihinsä. Parturi-kampaamo Studio Savon & Eko on kodikas kampaamo Lahden ydinkeskustassa. Kaikki kynnyksen yli astuvat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.
Lue lisää

Julkaistu: 07.10.2019 13:25

Täältä tulevat Nõberu of Swedenin uudet pomadet ja hiusvahat!

Nõberu of Sweden on lanseerannut urbaaneille herrasmiehille liudan laadukkaita hiustuotteita!

Vanhat tutut hiusvahat Classic Paste ja Fusion Clay-Gel ovat saaneet ystävikseen uuden hiusvahan ja jopa kolme pomadea. Kaikki Nõberun hiusvahat ja pomadet ovat saaneet ylleen uudet pirteät ulkoasut.
Lue lisää

Julkaistu: 04.10.2019 15:13

5 syytä tulla Nõberu of Swedenin osastolle I Love Me -messuilla

Nõberu of Sweden on mukana I Love Me -messuilla (18.-20.10.) Helsingissä. Tässä viisi kovaa syytä tulla Nõberun osastolle! (Löydät meidät osastolta 6b78.)
Lue lisää

Julkaistu: 04.09.2019 10:00

Dick Johnson Storesta saa farkut, hiusvahan ja parranmuotoilun samasta tilasta

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Dick Johnson Store muutti uusiin tiloihin heinäkuussa. Samalla myymälä sai rinnalleen uuden palvelun, kun tuotemyynnin kylkeen lisättiin parturipalvelut.
Lue lisää

Julkaistu: 14.08.2019 10:18

Nämä Nõberu of Swedenin tuotteet ovat vegaanisia!

Tiesitkö, että suurin osa Nõberu of Sweden -tuotteista on vegaanisia? Hieno uutinen eläimistä pitävälle herrasmiehelle!
Lue lisää

Julkaistu: 01.08.2019 15:05

Tässä ovat Nõberu of Swedenin uutuustuotteet!

Nõberu of Sweden on lanseerannut uusia tuotteita ilostuttamaan tyylikkäitä herrasmiehiä. Partaöljyt lumoavat uusilla tuoksuillaan ja ulkoasullaan. Onpa joukossa myös yksi uusi hiustenmuotoilutuote!
Lue lisää

Julkaistu: 13.06.2019 14:15

Kesä saapui Nõberu of Swedenille: tässä kesän ensimmäisiä uutuustuotteita!

Nõberu of Sweden on lanseerannut uusia, erinomaisia tuotteita niin parranajoon, parranajovälineiden järjestyksen pitoon kuin urbaanin herramiehen tyylin ylläpitoon. Nyt herrasmiehiä hemmotellaan!
Lue lisää

Julkaistu: 22.05.2019 13:30

Naiset ovat ottaneet Nõberun omakseen – Näitä tuotteita naiset rakastavat!

Hoi sinä upea nainen! Etsitkö laadukasta, toimivaa ja tyylikästä kosmetiikkasarjaa? Vaikka Nõberu of Sweden on miehille suunnattu kosmetiikkamerkki, meillä on runsaasti erilaisia tuotteita, jotka sopivat loistavasti myös naisten kauneudenhoitoon.

Osa hiustuotteistamme on saanut suuren suosion naisten keskuudessa. Lisäksi parranajotuotteillamme on ajettu säärikarvoja. Upeaa luovuutta! Lue, kuinka sinäkin voit hyödyntää tuotteitamme omassa kauneudenhoidossasi!
Lue lisää

Julkaistu: 02.05.2019 16:04

Ota parranhoito säännölliseksi tavaksi - Näillä vinkeillä onnistut parran hoidossa!

Parran hoito kuuluu lähes jokaisen miehen elämään – tavalla tai toisella. Yksi haluaa pitää kasvonsa sileinä, toinen ylläpitää miehekästä sänkeä ja kolmas kasvattaa pitkää ja näyttävää partaa.

Olipa partatyylisi mikä tahansa näistä, partasi kaipaa hoitoa ja huolenpitoa.
Lue lisää

Julkaistu: 11.04.2019 09:27

Luova etsi tyylikästä ja laadukasta kosmetiikkasarjaa miehille - Nõberu of Sweden vastasi tarpeeseen!

Nõberu of Swedenin uusin jälleenmyyjä Luova, on maanläheinen ja tyylikkäillä yksityiskohdilla sisustettu parturi-kampaamo. Asiakkaiden on helppo mennä Luovaan viettämään hetki omaa aikaa.
Lue lisää

Julkaistu: 05.04.2019 14:04

Etsimme Nõberu of Sweden -agenttia myymään erinomaista kosmetiikkasarjaa

Etsinnässä Nõberu-agentti! Herrasmiesten kosmetiikkasarja Nõberu of Sweden etsii tehokasta myyntiagenttia. Onko sinulla kokemusta jälleenmyyjähankinnasta? Tai oletko itsenäinen myyntiagentti, jonka portfoliossa on tilaa uudelle houkuttelevalle brändille?
Lue lisää

Julkaistu: 07.03.2019 11:38

Klassinen parranajo onnistuu näillä ohjeilla ja laadukkailla välineillä

Parranajo on monen miehen mielestä turhankin usein toistuva arkirutiini, kun parran sänki kasvaa nopeasti takaisin. Onneksi parranajosta voi tehdä rentouttavan rutiinin, joka muuttuu pakollisesta pahasta päivän kohokohdaksi!

Klassinen parranajo on ihosi, hermojesi ja kukkarosi kannalta huomattavasti mukavampi kokemus kuin parranajo markettien muovihöylillä tai elektroniikkaliikkeen surisevalla partakoneella.
Lue lisää

Julkaistu: 05.02.2019 15:52

Boom Brothers on paikka, jossa miehet saavat omaa aikaa

Alajärveläinen Boom Brothers menestyy pienellä paikkakunnalla omintakeisella tyylillään ja pelkästään miehille suunnatuilla palveluilla.
Lue lisää

Julkaistu: 05.02.2019 15:40

Miesten vaatimustaso nousee - Joni´s Barber Shop ei tingi laadusta

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Joni´s Barber Shop tarjoaa parturipalveluja itsevarmalla otteella. Vetäjä Joni Pekkala on huomannut, että miehet panostavat ulkonäköönsä koko ajan enemmän. Kaupan hyllyltä ei enää haeta sitä halvinta merkkiä vaan parasta.
Lue lisää

Julkaistu: 04.02.2019 14:36

Toivottu uusinta! Iman Khalafin koulutus miesten hiusten- ja parranmuotoilusta sekä -leikkauksista

Nõberu of Sweden järjestää Helsingissä 26.3. ja Oulussa 27.3. kansainvälisen tason koulutuksen miesten hiusten- ja parranmuotoilusta sekä -leikkauksista. Koulutuksessa opit Iman Khalafin johdolla uusimmat trendit ja tekniikat.
Lue lisää

Julkaistu: 17.01.2019 15:19

Nõberu of Swedenin uutuustuotteet – Tonicia hiuksille ja parralle

Nõberu of Sweden lanseerasi vuodevaihteessa kaksi uutta tuotetta; hiuksille suunnitellun Grooming Tonicin ja parralle tarkoitetun Beard Tonicin. Tonicien tarkoitus on tukea hiusten ja parran muotoilua ja antaa se viimeinen silaus tyylille.
Lue lisää

Julkaistu: 06.11.2018 10:41

Miesten kosmetiikka nosteessa - palvellaanko miehiä yhtä hyvin kuin naisia?

Kauneusala ei ole vielä herännyt miesten tarpeisiin. Miesten kosmetiikka-ala on kyllä kovassa nosteessa, mutta ovatko kauneusalan ammattilaiset itse pysyneet kasvussa mukana?
Lue lisää

Julkaistu: 15.10.2018 10:17

Unohda jo ananastukka – aika palauttaa maskuliiniset muodot miesten kampauksiin

Nõberu of Sweden -brändin perustaja Iman Khalaf on Ruotsin tunnetuimpia partureita, joka kiertää ympäri Eurooppaa kouluttamassa muita partureita. Tärkein sanoma koulutuksissa ei ole uusi, mutta jopa vuosikymmeniä alalla toimineet parturit löytävät Khalafin tekniikasta uutta opittavaa.
Lue lisää

Julkaistu: 12.10.2018 08:47

Herrasmiehet saapuvat Helsinkiin - Nõberu of Sweden mukana I love me -messuilla

Nõberu of Sweden osallistuu kauneusalan ammattilaisten Beauty Pro -tapahtumaan (19.10.) ja I love me -messuille (19.-21.10.) Helsingissä. Brändin perustaja Iman Khalaf ja Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä tekevät joka päivä osastolla demoja parran- ja hiustenmuotoilusta. Parturituolin ollessa tyhjä, voimme ottaa kävijöitä lennosta hiusten- ja parranmuotoiluun. Pääset seuraamaan miehekkäiden muotojen paluuta ja löydät osastolta miesten kosmetiikka-alan mielenkiintoisimmat uutuudet.
Lue lisää

Julkaistu: 06.07.2018 13:06

Tulossa harvinainen koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta

Tampereella järjestetään 10.9. kansainvälisen tason koulutus miesten hiusten ja parran leikkauksesta sekä muotoilusta. Kouluttajaksi Suomeen saapuu alan kovan luokan asiantuntija Iman Khalaf, Nõberu of Sweden -brändin perustaja ja 20 vuoden kokemuksen omaava huippuparturi.
Lue lisää

Julkaistu: 05.07.2018 11:12

Laiturifilosofi auttaa ihmisiä löytämään suunnan elämälle

Mitä sinä haluat elämältäsi? Tätä asiaa Ainoa Lifestyle -valmentaja Jouni Puhakka on tottunut kysymään ja pohtimaan työssään asiakkaidensa kanssa.

- Valmennusfilosofiamme ydin on asiakkaan itsetuntemuksen kehittymisessä. Itsetuntemuksen avulla ihminen on paremmin selvillä siitä, mitä omalta elämältään haluaa, Puhakka tiivistää Ainoa Lifestyle -filosofian.
Lue lisää

Julkaistu: 21.06.2018 09:19

Huoleton herrasmies Hannu Pikkarainen: ”Lätkä opetti elämää”

Yksi Nõberu of Swedenin erinomaisista brändilähettiläistä on pitkän linjan jääkiekkoilija Hannu "Hänk" Pikkarainen, joka on tuttu kasvo SM-liigapelaajana ja on pelannut myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa, KHL:ssä ja Saksassa.
Lue lisää

Julkaistu: 18.06.2018 09:44

Miesluolassa jokainen mies saa räätälöidyn mallin

Nõberu of Swedenin yksi tuoreimmista jälleenmyyjistä on lohjalainen Man Cave Barbers, joka haluaa nostaa miesten tyylejä enemmän pinnalle.
Lue lisää

Julkaistu: 18.05.2018 16:04

Herrasmiehen pukukoodit – pukeudu oikein kesäjuhliin

Häät, valmistujaisjuhlat, hautajaiset tai muu tärkeä tapahtuma tulossa? Tuntemalla pukukoodit olet aina oikein pukeutunut, kuten erinomaisen herrasmiehen kuuluu.

Tieroom.fi:n asiantuntijat ohjeistavat pukukoodin saloihin. Pukukoodilla kerrotaan, miten vieraiden toivotaan juhlissa ja muissa tilaisuuksissa pukeutuvan. Pukukoodin tarkoituksena on helpottaa vieraiden vaatevalintoja sekä välttää epämukavia tilanteita, joissa pukeutuminen olisi tilaisuuteen nähden väärä.
Lue lisää

Julkaistu: 04.05.2018 13:49

Kaljun hoito kätevästi kotona - Nõberu of Sweden on kaljun kaveri

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!
Lue lisää

Julkaistu: 23.04.2018 15:27

Ole nykyajan herrasmies – päivitimme vuonna 1850 julkaistun herrasmiehen etiketin

Vuonna 1850 Lontoossa julkaistu Etiquette for Gentleman kertoo, kuinka herrasmiesten tulisi toimia erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Valikoimme oppaasta parhaita vinkkejä ja päivitimme niitä tähän päivään. Hämmästyttävän moni yli 160 vuotta vanhoista herrasmiesten etikettiohjeista pätee yhä ja jopa kirjaimellisesti. Osan kummallisimmista saa suosiolla unohtaa ja jättää 1800-luvulle.

Säilytimme alkuperäisissä teksteissä vanhan brittienglannin, koska se vain on niin tyylikästä.

Nõberu of Sweden – for noble gentlemen only
Lue lisää

Julkaistu: 11.04.2018 09:27

Salon Backstage halusi myytäväksi laadukkaan miesten kosmetiikkasarjan

Nõberu of Swedenin lahtelaisen jälleenmyyjän Salon Backstagen omistaja Jenni Nemlander kertoo, miksi he valitsivat Nõberun salonkiinsa myytäväksi ja käytettäväksi päivittäisessä työssä.
Lue lisää

Julkaistu: 07.02.2018 15:35

Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä – joiden kasvot ovat erinomaisessa kunnossa.
Lue lisää

Julkaistu: 28.08.2017 13:36

Sinistä sävyä solmioon Suomen kunniaksi

Niinhän sitä sanotaan, että puku tekee miehen. Tyylikästä istuvaa pukua täydentävät kokonaisuuteen sopivat solmio ja taskuliina. Urbaani herrasmies osaa pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla. Suomi 100 -juhlavuosi tarjoaa vielä syksyn aikana useita mahdollisuuksia vetää ykköset päälle ja juhlia hienoa maatamme. Koska Nõberu of Sweden on Suomessa suomalaisten herrasmiesten asialla, ajattelimme ehdottomasti vinkata, että Tieroom.fi verkkokaupasta löydät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suunnitellun kravatti-, solmuke- ja taskuliinamalliston.
Lue lisää

Julkaistu: 22.08.2017 10:14

Partaintoilua uudessa blogissa

Tässäpä oiva blogivinkki parranhoidosta ja laadukkaasta parranajosta kiinnostuneille. Osoitteessa vansen.fi seikkaillaan miesten ikiomassa ihmemaassa. Blogin pitäjä on suuri Nõberu of Sweden -tuotteiden ystävä. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, blogista löydät varmasti hyviä vinkkejä ja aitoja käyttökokemuksia.
Lue lisää

Julkaistu: 04.05.2017 10:40

Uusi tuoksumme Amalfi vie Italiaan

Amalfin rannikko Italiassa on ollut inspiraation lähteenä uudelle tuoksullemme. Nõberu of Sweden Amalfi nimittäin vie sinut melkein oikeasti Italiaan. Tämä pehmeä ja kesäinen tuoksu sisältää bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä. Yhtä varma kesähitti kuin Coco Jamboo tai Rusketusraidat, mutta tyylikkäämpi! Sopii erinomaisesti erinomaisille, rohkeille herrasmiehille. Löytyykö miestä kokeilemaan?
Lue lisää

Julkaistu: 02.05.2017 16:11

Bongasitko meidät Pinnistä?

Nõberu of Sweden sai sivun verran palstatilaa Pinnin 30-vuotisjuhlanumerossa. Ajatuksiaan tästä urbaanin herrasmiehen tuotemerkistä kertoivat Nõberu of Swedenin yksi perustajista ja brändijohtaja Johan Lindell sekä tuotemerkin Suomen jakelun haltuunsa ottanut Tomi Yrjänä. Pinnin välissä jaettiin myös Nõberu of Sweden -jälleenmyyntiesite ja -hinnasto kampaamoalan ammattilaisille. Luitko jutun? Saitko oman jälleenmyyntiesitteesi?
Lue lisää

Julkaistu: 25.04.2017 14:05

Mikä tekee herrasmiehen?

Moni pieni asia tekee herrasmiehen. Pienistä osasista syntyy tyylikäs kokonaisuus. Yksi aika merkittävä osa tätä kokonaisuutta on tietysti istuva puku. Mutta kokonaisuuden täydentävät tyylikäs solmio, tyyliin sopiva taskuliina ja tietysti vielä sileäksi ajeltu siisti leuka. Tieroom.fi-verkkokaupan blogissa testattiin Nõberu of Sweden -parranajotuotteita.
Lue lisää

Julkaistu: 28.02.2017 13:10

Nõberu of Sweden vihdoin Suomessa!

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Nyt Nõberu of Sweden on saapunut vihdoinkin Suomeen.
Lue lisää


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti