Haluatko jälleenmyyjäksi?

After shave -balsami

Nõberu of Sweden After Shave Balm

After Shave Balm

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden After Shave Balm on after shave -balsami, joka on suunniteltu rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa ja vähentämään parranajosta aiheutuvaa ihoärsytystä. After shave -balsamimme imeytyy ihoon helposti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle vaan antaa miellyttävän, virkistävän loppusilauksen parranajolle.

KÄYTTÖ: Lisää after shave -balsami kasvoille levittämällä se sormenpäillä heti parranajon jälkeen. Levitä balsami hierontaliikkeillä, jotka suuntautuvat kasvojen sisäosasta ulospäin ja ylöspäin. Näin edistät samalla verenkiertoa.

OMINAISUUDET: Nõberu of Sweden -after shave balsami sisältää safloriöljyä, manteliöljyä ja arganöljyä. Erityisesti safloriöljy sisältää ainesosia, jotka ovat hyviä ärsyyntyneelle iholle ja ja jotka yhdessä manteliöljyn kanssa rauhoittavat stressaantunutta ihoa parranajon jälkeen. Arganöljy yhdessä muiden öljyjen kanssa kosteuttaa ihoa tehokkaasti tekemättä ihosta rasvaisen tuntuista.

Ainesosiemme jokerikortti on pähkinäuute, joka taistelee väsymättä ihon ärtymistä ja sisäänkasvaneita karvoja vastaan. Lopuksi olemme lisänneet after shave -balsamiin muutaman tipan mentholia. Menthol antaa lopuksi rauhoittavan ja viilentävän tunteen iholle ja sillä on myös antiseptinen, ihohuokosia puhdistava vaikutus.

TUOKSU: Valitse kahdesta tuoksusta:
  • “Sandalwood” on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä.
  • ”Tobacco Vanilla” on pehmeän vaniljainen tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Keskituoksut: tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Lopputuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.

KOKO: 50 ml
SilikonitonEläinkokeetonVegaaninen
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: Aqua, Carthamus tinctorius seed oil, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, Hamamelis virginiana, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa, Prunus amygdalus sativa kernel oil, Alcohol denat, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol, Parfum, Tocobiol, MentholMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti